Mytí oken

Mytí oken a výloh v Brně a okolí

Ne nadarmo se říká, že kam nechodí slunce, tam chodí lékař. Udržovaná a čistá okna vám zaručeně dodají více energie a zpříjemní váš výhled do okolí. Okna jsou součástí každé budovy a především z ulice jsou dobře vidět. Čistá a krásně se lesknoucí okna bezpochyby pozitivně ohodnotí i kolemjdoucí.

Pohled přes čistá a lesknoucí se okna dodává našemu životu pozitivní energii, kterou vnímáme jasnějšími barvami za okny, např. pohledem do zahrady, sledováním západu slunce, ohňostroje nebo padajícího sněhu.

Na počtu oken nezáleží. Po našem odchodu budou všechna okna včetně rámů a parapetů dokonale čistá. Při mytí používáme šetrné prostředky, které zaručí nejen čistotu, ale dodají vašim oknům lesk.

Běžné mytí oken
Běžné znečištění oboustranně od 35,- / m2
Po stavebních pracích silné zněčištění od 50,- / m2
Kompletní ceník

 

Výškové mytí oken
Běžné znečištění od 50,- / m2
Po stavebních pracích apod. od 70,- / m2
Kompletní ceník

 

Ceník čištění žaluzií – oboustranně
Běžné znečištění od 30,- / m2
silné znečištění od 50,- / m2
Pro zakázky většího rozsahu individuální kalkulace
Kompletní ceník

Domácnosti

Přenechejte starosti s čištěním oken profesionálům, kteří využívají šetrné čistící prostředky, které zanechají vaše okna čistá a lesklá. Používáme šetrné čistící prostředky, které zaručí čistotu skel, okenních rámů i parapetů.

Jsme časově flexibilní, přizpůsobíme se vašim časovým možnostem. Pracujeme o víkendu i státních svátcích.

Dopřejte si odpočinku a věnujte svůj volný čas rodině a přátelům. Práci odvedeme za vás.

Firmy

Postrádáte ve své společnosti zodpovědnou pracovní sílu na mytí oken a výloh? Žádný problém! Jsme profesionálové, využíváme šetrné čistící prostředky zaručující čistotu skel, okenních rámů, parapetů i výloh. 

Zákazníci, zaměstnanci, odběratelé, dodavatelé, ti všichni hodnotí nejen poskytovaný produkt či službu, ale komplexně firmu jako celek. Okna a výlohy jsou jedním z prvních faktorů, které působí na naše vnímání. Je proto nezbytné, aby se firma prezentovala čistotou v každém detailu.

Naše služby můžete využívat v pravidelných termínech nebo jednorázově.

Jsme časově flexibilní, přizpůsobíme se vašim časovým možnostem. Pracujeme o víkendu i státních svátcích.